Trouwen in Drenthe

Drenthe is een fantastische provincie om te trouwen. Ik woon in Drenthe, maar ben van origine geen Drent. Maar ik kan wel met zekerheid zeggen dat het een hele mooie provincie is! Er zijn prachtige gebieden met heide, bossen, meertjes en natuurlijk de hunebedden. Een prachtige provincie om te trouwen dus.

Ik ben zelfstandig trouwambtenaar in Drenthe, dus ik heb al veel stellen mogen trouwen in ons mooie Drenthe. Daarom in deze blog: tips voor trouwleveranciers in Drenthe. Doe er vooral je voordeel mee als jullie gaan trouwen in Drenthe!

Trouwlocatie Drenthe

Zelf heb ik goede ervaringen met De Kruimel in Gasselte. De Kruimel is een sfeervolle, niet te grote locatie waar heel veel mogelijk is. Er is een prachtige plek om buiten te trouwen aan het water, maar het kan ook in de tuin. Er zijn veel mogelijkheden om lekker te eten. En wat mij vooral erg opviel is de vriendelijkheid van het personeel. Ze stemmen alles perfect af op het bruidspaar en zijn heel gastvrij.

Wil je luxe en koninklijk trouwen? Ga dan eens kijken bij De Havixhorst in Meppel. Een magische plek in een hele mooie omgeving.

Bruidstaart laten maken in Drenthe

Bij de Kruimel heb ik kennisgemaakt met de prachtige bruidstaarten van De Zoetige Taart. Danielle Kreeftenburg is de eigenaar van deze zaak en maakt de meest heerlijke en prachtige taarten. Als je op zoek bent naar perfectie voor je bruidstaart, zou ik zeker eens bij haar langsgaan.

Fotograaf Drenthe

Als het gaat om het vastleggen van jullie grote dag, is Liefs van Siets wat mij betreft een grote aanrader. Sietske maakt sfeervolle foto’s en zorgt dat ze geen enkel belangrijk moment mist. Met oog voor detail en een uniek gevoel voor sfeer weet Sietske de essentie van jullie liefdesverhaal vast te leggen. Maar wat haar wat mij betreft écht onderscheid van de rest, is haar persoonlijkheid. Ze is een vriendelijke vrouw en gewoon een heel fijn mens om er de hele dag bij te hebben.

Videograaf Drenthe

Willen jullie je trouwdag ook op video vastleggen? Dan moet je bij Rianne van der Vegt van About Memories zijn. Met een scherp oog voor detail en een uniek gevoel voor storytelling, weet Rianne de emoties en de magie van jullie trouwdag op een onvergetelijke manier vast te leggen. Bekijk hier een fragment van een trouwfilm van Rianne, waar je mij ziet schitteren als trouwambtenaar!

Foodtruck op je bruiloft

Wat is een bruiloft zonder heerlijk eten? De foodtruck van Acces Catering zorgt ervoor dat het jullie en jullie gasten aan niets ontbreekt. Met hun diverse menuopties en hoogwaardige gerechten bieden ze een smaakvolle ervaring! Of het nu gaan om hun heerlijke zelfgemaakte pizza’s, smaakvolle Street food of verfijnde hapjes, Acces Catering zorgt voor een onvergetelijke eetervaring op jullie speciale dag. Eerlijkheid gebiedt mij wel te zeggen dat ze zelf in Friesland zitten, maar ze komen met heel veel liefde naar jullie bruiloft in Drenthe!

Koffietruck: Drents Bakkie

Toen ik vorig zomer op een bruiloft was, stond de koffietruck Drents Bakkie bij de ingang van de locatie. Daar kreeg iedereen een heerlijk kopje vers gezette koffie. Wát sfeervol was dat! Het is wat mij betreft de perfecte manier om iedereen welkom te heten en de dag goed te beginnen.

Trouwambtenaar Drenthe

Laten we eerlijk zijn, dit moment tot schaamteloze zelfpromotie kan ik als trouwambtenaar in Drenthe natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan! Als jullie op zoek zijn naar een trouwambtenaar (BABS) in Drenthe die jullie huwelijksceremonie tot een onvergetelijk moment kan maken, dan sta ik graag voor jullie klaar. Met een persoonlijke aanpak en een warme, betrokken houding zorg ik ervoor dat jullie trouwceremonie een práchtig moment wordt om nooit te vergeten. Neem hieronder vrijblijvend contact met me op om eens kennis te maken!

Vorige
Vorige

Is ceremonieel trouwen nep?

Volgende
Volgende

Voorbeeld volgorde bruiloft